Ta kontroll över informationsflödet i ditt ERP och skapa nya kommunikationsmöjligheter

Hur ska du se till att dina anställda som tar del av information ifrån ert ERP får ut data från rätt ställe, vid rätt tidpunkt och inte minst det som verkligen är relevant - istället för ett stort brus av information?

Det ska vara enkelt och gå snabbt att dela information, både internt och externt. Idag förväntar sig de flesta personer att de ska kunna använda teknik och kommunicera på arbetet på samma sätt som de gör hemma/privat. Kommunikationsmöjligheterna i ett ERP är a och o och en stark bidragande faktor för att skapa en överlägsen kundupplevelse. Men hur kommunicerar ni på ett meningsfullt & effektivt sätt via ert ERP?

Epicor har i många år arbetat med att utveckla funktionerna för just informationsflöde och kommunikation i Epicor ERP. Resultatet är den nya versionen av affärssystemet, Epicor ERP version 10, som inkluderar nya kommunikationsmöjligheter som speglar dagens sätt att snabbt och enkelt dela information via mobila enheter och sociala medier. Informationen finns dessutom tillgänglig för anställda som i vanliga fall inte är användare i ert ERP-system. Epicor ERP gör det enklare för anställda, kunder och leverantörer att bygga värdefulla relationer.

Vi hoppas på en intressant diskussion där vi får höra din input gällande vad som är viktigt inom informationsflöde/kommunikation för just din organisation.

Frukostseminarium med Epicor, tema informationslogistik

Tisdagen den 16:e september i Stockholm, Scandic Grand Central Kl. 7.45 - 9.00
Tisdagen den 23:e september i Jönköping, Elite Stora Hotellet Kl. 7.45 - 9.00
Onsdagen den 24:e september i Göteborg, Elite Park Avenue Kl. 7.45 - 9.00

Vi bjuder på frukost. Anmäl dig genom att fylla i formuläret till höger.

 

Varmt välkommen!


Besök www.epicor.se

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till seminariet.
Förnamn:*
Efternamn:*
E-post:*
Företag:*
Titel:*
Telefonnummer:*
I vilken stad vill du delta:

© Epicor Software Corporation    |    Find Epicor in:

    |    www.epicor.se

Terms of Use    |    Privacy Policy